A HotPack önmelegítő étel

A Hot Pack önmelegítő ételek új fogalmat jelentenek az „instant” meleg ételek területén. Ha melegételre vágyunk távol az otthontól vagy a bázistól, a HotPack Önmelegítő ételek  akárhol fogyaszthatók anélkül, hogy szükségünk lenne bármilyen más melegítő vagy főző berendezésre! A mindössze 10-12 perces melegítési időnek köszönhetően a Hot Pack ideálisan használható távoli helyszíneken, vagy akár szabadtéri zenei fesztiválok, sportesemények, motoros rally-k, stb. alkalmával. Vigyen magával egy HotPack-et a munkába vagy az irodába, vagy amikor szabadtéren dolgozik és egyen meleg ételt ebédre szendvics helyett.

 

- Energiadús, ízletes melegétel akárhol

- Nem kell gázfőző vagy forróvíz

- Az étel a fogyasztás pillanatáig vákuumcsomagolásban marad, elzárva a külvilágtól

- A fűtőpárna füstmentesen működik, akár egy gépkocsi utasterében is használható

 

Mindegyik Hot Pack önmelegítő étel 300 g ízletes és tápláló, főtt, fogyasztásra kész ételt tartalmaz evőeszközzel, szalvétával és a szükséges vízzel a fűtőpárna aktiváláshoz (az étel közvetlenül nem érintkezik a fűtőpárnával, bármilyen más forrásból származó víz is megfelel). Önnek csak rá kell öntenie a vizet a fűtőpárnára és az étel 10-12 perc után fogyasztahó. Az étel a közvetlen fogyasztásig nem érintkazik a külvilággal.

Négy féle Hot Pack önmelegítő gyorsétel közül választhat, így ön biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt. Burgonyás csirkeragu, Paradicsomos bab, Húsgombóc tésztával  és Zöldséges Rigatoni. Akár vegetáriánus, akár a pikáns ízek kedvelője, biztosan talál kedvére valót.

A HotPack önmelegítő ételeket arra tervezték, hogy kielégítse a katonai- és mentő szolgálatok, valamint a civil fogyasztók igényeit.

 

Téli napokon a fűtőpárna maradványhőjét még kb. 20-30 percig élvezhetjük, zsebre rakva kellemes meleget biztosít.